Gratis offerte

Uw personeel

Trainingen en cursussen brandveiligheid

Wanneer uw bedrijf een brandmeldinstallatie of ontruimingsinstallatie heeft, dan bent u verplicht om gecertificeerd Beheerder Brandmeldinstallatie (BBMI) aanwezig te hebben. Tijdens deze cursus tot BBMI wordt de bediening van het paneel, de controle (daarvan) en het preventief onderhoud van een brandmeldinstallatie of een ontruimingsinstallatie behandeld volgens NEN 2654-1 en NEN 2654-2.

Volledig gecertificeerd

Vast contactpersoon

24/7 storingsdienst

Alles onder 1 dak

Cursussen voor totale veiligheid door vakmensen

Safety 2 is een kennishuis met uitstekend opgeleide vakmensen. Met als grote voordeel natuurlijk dat wij u op de best mogelijke manier kunnen helpen op het gebied van bouwkundige brandpreventie, brandveiligheid en inbraakbeveiliging. Als totaalpartner in veiligheidsoplossingen.

Goed onderhoud is van levensbelang

Het onderhoud van de brandmeldinstallatie is wettelijk vastgelegd in de NEN 2654 (deel 1). Zo moet iedere maand gecontroleerd worden of een brandmelding of storing goed worden doorgegeven. Verder zijn er verplichte controles die om de vier maanden moeten worden gedaan. Denk hierbij aan de werking van de automatische brandmelders. Goed onderhoud red mensenlevens.

Controle en onderhoud

Cursus Beheerder Brandmeldinstallatie (BBMI)

Conform de regelgeving dient er een deskundig beheerder brandmeldinstallatie (BBMI) oplocatie aanwezig te zijn. De cursus BBMI geven wij in regio Den Haag. Op aanvraag kunnen wij deze cursus ook bij u op locatie geven, bij aanmelding van minimaal 6 cursisten.

De deskundig beheerder is verantwoordelijk voor de dagelijkse bediening van de brandmeldcentrale, zoals het vaststellen van de aard en locatie van de meldingen , het terugzetten van brand- en storingsmeldingen en correcte registratie verzorgen in het logboek. Ook is het van belang dat de brandmeldcentrale maandelijks wordt getest op werking van de installatie en de storingsdoormelding naar een meldkamer.

Tijdens deze eendaagse cursus BBMI instrueren wij u inzake het correct gebruik van een brandmeld- en ontruimingssysteem, de regelgeving en taken die voor u van toepassing zijn. De kosten voor deze cursus bedragen € 425,00 excl. BTW maar incl. lesmateriaal, lunch en examen.

Bent u reeds beheerder, maar wilt u de taken voor de maandelijkse controles uitbesteden? Dat doen wij graag voor u! Neem voor meer informatie contact met ons op via 070-356 21 68 of via ons contactformulier.

100+

Grote banden voorkomen
met onze blusmiddelen

500

Brandmeldinstallaties
In onderhoud door Safety 2

25.000

Brandblussers geplaatst
en in onderhoud

25

Certificeringen voor
onderhoud en installatie

Uw eerste aanspreekpunt voor veiligheid

Onze service begint met een gratis kennismaking en offerte

Volledige gecertificeerd
Meer dan 50 jaar ervaring
Altijd een persoonlijk advies
Alles onder 1 dak
24/7 storingsdienst
Een vast contactpersoon

Professionele medewerkers die erg prettig in de omgang zijn. Fijne organisatie, professioneel advies en dito uitvoering.

Review op Google

Heb je vragen of wil je je
inschrijven voor een cursus?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Een gratis en
vrijblijvende
offerte aanvragen

Volledig gecertificeerd
Meer dan 50 jaar ervaring
Altijd een persoonlijk advies
Alles onder 1 dak
24/7 storingsdienst
Een vast contactpersoon
crossmenu